Pravilnik zasebnosti

o je sporočilo o varovanju osebnih podatkov za vse obiskovalce na naši spletni strani. Sporočilo vsebuje informacije o tem, kako uporabljamo osebne podatke, ki jih zberemo na med vašem obisku, našega portala.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Kateri podatki se shranjujejo med vašim obiskom?

Če se želite registrirati na našem portalu, boste zato morali vpisati svoj elektronski naslov in pa svoj vzdevek. Na našem portalu zbiramo podatke o obiskovalcih in sicer o temu kakšno tehnologijo uporabljajo, med drugimi pa dostopamo tudi do piškotov in pa podatkov o lokaciji. To lahko vključuje tudi informacije o dotični lokaciji vaše naprave in pa vrsti naprave, ki jo uporabljate v času obiska na našem portalu. Če bi želeli izvedeti več o uporabi piškotkov in kako z njimi upravljati, pa si lahko to preberete tukaj.

Prav tako pa lahko tudi dostopamo do informacij na družbenih omrežjih in sicer lahko spremljamo vašo interakcijo z nami, ko nam všečkate objavo, jo delite ali pa nam sledite na družbenem omrežju Facebook in Instagram. Ko se prijavite na našo spletno stran in za prijavo uporabite račun iz družbenih omeržij, s tem dovolite dostop do nekaterih podatkov o vas. Seveda se to razlikuje od enega družbenega omrežja do drugega, vendar načeloma to vseuje podatke o vašem imenu, elektronskemu naslovu in pa o letnici rojstva ter druge podrobnosti, za katere ste se odločili, da jih boste delili z uporabniki družbenih omrežij.

V kakšne namene uporabaljamo uporabniške podatke?

  • Za preverjanje vaše indentitete – na primer, ko se vračate na našo spletno stan in prijavljeni že od prejšnikrat,
  • Za personalizacijo oglasov, da so bolj relavantni za vas,
  • Za izboljšanje izgleda spletne strani,
  • Za informiranje o novih produktih in storitvah, ki jih nudimo,
  • Za pošiljanje potrditvene elektronske pošte ob registraciji oziroma za ponastavljanje gesla,
  • Za omogočanje delitve naših člankov, na vašem družbenem omrežju,
  • Za namene tržne raziskave,

Prav tako pa beležimo in uporabljamo informacije o napakah na serverju ali pa o neprčakovanih motnjah na našem portalu, med vašim obiskom. Tako lažje odpravimo vse napake in vam zagotovimo nemoteno uporabniško izkušnjo.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Kakšna je pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov?

S soglasjem privolite v naše namene, da bomo vaše osebne podatke uporabljali izključno za oglaševanje in trženje ter predvsem za namen analitičnega vpogleda in posledično za prilagajanje naše vsebine, uporabnikom.

Legitimni interesi

Za vse naštete uporabe vaših osebnih podatkov, imamo legitimne interese za obdelavo osebnih podatkov za namen spremljanja uspešnosti spletne strani.

Kako dolgo hranimo osebne podatke?

Vaše podatke hranimo tako dolgo, kakor dolgo je to relavantno in uporabno za prvotni namen, ko so bili podatki shranjeni.

S kom delimo vaše osebne podatke?

Oglaševalci in oglaševalske mreže velikokrat zbirajo podatke zgolj za izbiro relavantnih oglasov za vas in za druge. Priskrbimo jih z podatki o uporabi piškotkov naših uporabnikov in njihovih lastnosti torej, naprimer – priskrbimo jim podatke, da je 500 žensk, pod  30. letom starosti kliknilo na oglas vsak dan.